top of page

Waarom Crowdfunding? 

Renske was nog maar 18 jaar oud toen het ongeluk gebeurde en had nog niet genoeg kunnen sparen ondanks haar harde werk en verschillende baantjes.

 

Helaas is het voor haar niet mogelijk om deze kosten zelf te bekostigen, omdat ze nu 100% afgekeurd is en onder bijstandsniveau leeft in afwachting van een IVA-keuring om eenmalig en duurzaam tot de pensioengerechtigde leeftijd afgekeurd te worden.

In het verleden is er voor Renske met succes een crowdfundingcampagne gehouden om financiële steun te krijgen voor het verkrijgen van een assistentiehond. Dankzij de genereuze bijdragen en steun van vele mensen kon ik zij haar doel bereiken en de assistentiehond verwelkomen in haar leven. 

Finley heeft een enorme positieve impact op haar dagelijks functioneren en helpt om meer onafhankelijkheid en kwaliteit van leven te ervaren.

 

Nu staat ze voor een nieuwe uitdaging en heb ik opnieuw de steun van mensen nodig. Wij richten ons op het inzamelen van middelen voor de behandeling die haar gezondheid en welzijn aanzienlijk zal verbeteren.

Gelukkig hebben haar ouders een duurzaam en circulair huisje kunnen realiseren waarin Renske met ambulante zorg zelfstandig kan wonen. Dit is een belangrijke stap voor haar, omdat ze nu op een plek woont waar ze met haar assistentiehond in opleiding kan wonen en zich kan richten op haar herstel.
 

De ouders van Renske betalen de vliegtickets, het verblijf en alle kosten tijdens het verblijf in Utah. De behandeling willen we via deze crowdfundingsactie bij elkaar halen. 

"Ik ben dankbaar voor alle steun die ik tot nu toe heb ontvangen en ik hoop dat jullie me ook deze keer willen ondersteunen bij het bereiken van mijn doel. Samen kunnen we het verschil maken en mijn kansen op een betere toekomst vergroten. Bedankt voor jullie voortdurende steun en betrokkenheid!"

Hier kun je Renske haar verhaal lezen

Hier kun je de kosten voor de behandeling terug vinden

Hier kun je doneren 

Hier kun je meer lezen over Niet aangeboren Hersenletsel en wat dit doet met Renske

bottom of page