top of page
WhatsApp Image 2023-05-06 at 13.20.43.jpeg

Wie ben ik ?
 

Ik ben Renske Spierings 23 jaar en op 22 oktober 2018 veranderde in een klap mijn hele leven.
 

Mijn leven word momenteel in bedwang gehouden door ernstig lage belastbaarheid, snel overprikkeld raken, geheugen & slaap problemen, tempratuurregulatie problematiek., chronische migriane en PTSS. 


Van een hard werkende en studerende jonge meid, naar een jonge meid achter de geraniums.
 

Na een druk weekend werken, startten mijn weekend op maandag ochtend met een buitenrit samen met mijn zusje, toen het noodlot toesloeg.
 

Mijn paard gleed uit over een fietspad en zodoende zijn wij samen ten val gekomen, met mijn linkerbeen ben ik onder hem gekomen en vanaf mijn schouders tot en met mijn hoofd viel ik neer op het asfalt.
 

Mijn hele verhaal kun je hier lezen.


Nu, na 4,5 jaar vol het medische missers en allerlei therapieën gevolgd te hebben. Ben ik nu echt volgens Nederlandse standaarden “uit gerevalideerd “
 

Ik heb dit nu een aantal maanden aangekeken maar ik kwam tot de conclusie “er maar gewoon mee te leven “ er niet in zit voor mij.
 

Ik zit vol vechtlust om alles eruit te halen wat erin zit, ik ben tenslotte nog maar 23 jaar nu. En achter de geraniums zitten daar word ik echt niet vrolijk van. Dus ging ik verder in mijn zoektocht.

Hoe kan ik de aller beste versie worden van de nieuwe Renske ?
 

CFX bied een innovatieve behandeling. Het is al vaker voorbij gekomen maar een lange tijd werd mij door Nederlandse artsen verteld dat ik teveel zichtbare schade had om daarvoor überhaupt in aanmerking te komen.

Zo koppig en tikkeltje eigenwijs als ik ben, ben ik toch samen met mijn ouders naar het consult en de lezing gegaan in Den Bosch. ( op een potentiële ego deuk na had ik immers niks te verliezen toch?)
 

Het consult en lezing werd gegeven door dokter Alina Fong zelf ( een van de medeoprichters van de kliniek)

Na een prettige intake vroeg ik haar om haar eerlijke visie op mijn situatie. Zij vertelde ons geen enkel bezwaar te hebben voor de zichtbare schade, en mijn ptss.

Ze liet me weten graag met me aan de slag te willen omdat ze er van overtuigd is dat ze echt verschil kan maken voor mij! En ze graag met mensen werkt die zo graag het beste eruit willen halen.
 

Behoorlijk overdonderd keerde we terug naar huis, is er echt nog hoop voor een fijner, actiever en socialer leven?  Een leven dat niet beïnvloed word door alle schade in mijn brein? 
 

Alleen hoe pakken we dit aan? En waar haal je zo veel centjes vandaan? Als je maar zo kort hebt meegedraaid op de arbeidsmarkt?
 

Na een fijn gesprek met een vriendin bood zij mij de hulp aan die ik nodig had, het overzicht behouden en plannen maken hoe we dit het beste kunnen aanpakken.
 

Met ontzettend veel spanning en lood in mijn schoenen deel ik daarom nu mijn verhaal in het openbaar.
 

Ik kan dit nou eenmaal niet zelf bekostigen, om daar heen te gaan heb ik jou hulp nodig!

Help jij mij mee naar CFX?
 

Bang voor negatieve reacties, maar onder het motto, afgunst is ook gunst 😉. Hier kun je lezen waarom we crowdfunding inzetten. 
 

De inhoud van de behandeling en de kosten kun je hier vinden.
 

Voor eventuele donaties in de vorm van diensten of goederen welke dan geveild zullen worden,  en of eventuele samenwerkingen kun je een mailtje sturen op onderstaande gegevens! 

bottom of page